Pipet

Katrangan singkat:

Model: BioFab


Detail Produk

Tag Produk

Fitur Produk:

● Pipet kanthi gagang sing ditusuk wis aman ing rak
● Pipet presisi tinggi kanggo tips sing paling umum
● Filter tahan banyu sing bisa diijolake supaya ora ketularan lan kerusakan
● Ngatur adaptasi ing antarane tabung lan tips bisa disterilake ing suhu dhuwur lan tekanan dhuwur.
● Desain ergonomis ndadekake operator bisa kepenak.
● Tombol pop-up sing polos kurang kusut kanthi desain gaya pipet sing murah supaya driji sing gampang dites.

Spesifikasi Produk:

Jeneng Produk Pesenan No.
Pipet Saluran M-Tunggal 0,1 ~ 2,5μl BF0310000101
Pipet Saluran M-Tunggal 0,5 ~ 10µl BF0310000102
Pipet Saluran M-Tunggal 10 ~ 100µl BF0310000103
Pipet Saluran M-Tunggal 10 ~ 100µl BF0310000104
Pipet Saluran M-Tunggal 100 ~ 1000µl BF0310000105
Pipet Saluran M-Tunggal 1000 ~ 5000µl BF0310000106

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita