Analyzer PCR Quantitative Fluorescent wektu nyata

Katrangan singkat:

Jeneng Produk: Analyzer PCR Quantitative Fluorescent Real-time
Model: BFQP-48
Pambuka Produk:
QuantFinder 48 Penganalisis PCR wektu nyata minangka generasi anyar instrumen PCR kuantitatif fluoresensi sing dikembangake kanthi bebas dening Bigfish. Ukurane cilik, gampang diangkut, nganti mbukak 48 conto lan bisa nindakake macem-macem reaksi PCR saka 48 conto sekaligus. Output asil stabil, lan instrumen kasebut bisa digunakake ing deteksi IVD klinis, riset ilmiah, deteksi panganan, lan lapangan liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi:

● Kompak lan entheng, gampang dipindhah
● komponen deteksi fotoelektrik kualitas tinggi sing diimpor, kekuatan dhuwur lan output sinyal stabilitas dhuwur.
● Piranti lunak sing gampang digunakake kanggo pangguna sing gampang digunakake
● Tutup otomatis kanthi lengkap, siji tombol kanggo mbukak lan nutup
● Layar internal kanggo nampilake status instrumen
● Nganti 5 saluran lan nindakake macem-macem reaksi PCR kanthi gampang
● Lampu LED sing dawa lan umure lampu LED ora prelu dijaga. Sawise pindhah, ora perlu kalibrasi.

Skenario Aplikasi

● Penelitian: Klone molekul, konstruksi vektor, urutan, lsp.
● Diagnosis klinis: Deteksi patogen, skrining genetik, skrining tumor lan diagnosis, lsp.
● Keamanan panganan: Deteksi bakteri patogen, deteksi GMO, deteksi panganan, lsp.
● Pencegahan epidemi kewan: Deteksi patogen babagan epidemi kewan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita