Sejarah

Pangembangan Perusahaan

Ing wulan Juni 2017

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. didegaké ing wulan Juni 2017. Kita fokus ing deteksi gen lan netepake awake dhewe dadi pimpinan teknologi tes gen sing ngliputi kabeh umur.

Ing wulan Desember 2019

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. nglampahi kajian lan identifikasi perusahaan teknologi tinggi ing Desember 2019 lan entuk sertifikat "perusahaan teknologi tinggi nasional" sing diterbitake bareng karo Departemen Ilmu lan Teknologi Provinsi Zhejiang, Departemen Keuangan Provinsi Zhejiang , Administrasi Negara Pajeg lan Biro Perpajakan Provinsi Zhejiang.