• about
  • Apa sing kita lakoni

    Babagan kita

    Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. dununge ing Taman Inovasi Bakat tingkat Tinggi Zhejiang ing Luar Negeri, Hangzhou, China. Kanthi pengalaman saklawasé 20 taun ngembangake perangkat keras lan piranti lunak, aplikasi reagen lan manufaktur produk instrumen deteksi gen lan reagen, tim Bigfish fokus ing diagnosis molekul POCT lan teknologi deteksi gen tingkat menengah nganti dhuwur (Digital PCR, urutan Nanopore, lsp. ).

    ndeleng liyane
    • 23+taun
      Darmabakti ing Bio-tech molekul
    • 5000+sqm
      Fasilitas GMP
    • 30+
      Jaringan distribusi saindenging jagad

    Produsen profesional

    Tampilan produk

    Layanan OEM / ODM

    Tim R&D profesional bisa nyedhiyakake produk OEM / ODM sing disesuaikan kanggo pelanggan adhedhasar layanan sing fleksibel lan ekonomis.
    Klik kanggo takon

    Fokus ing kita

    Kedadeyan

    • Big-Flight-Exhibit-at-CACLP-2021
      01

      CACLP 2020 Spark tunggal bisa miwiti ...

      Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. sukses melu caclp2020 sing dipengaruhi COVID-19, pameran CACLP ngalami serangkaian corak. On Au ...
    • suolue
      02

      CACLP 2021 kembang musim semi sing anget teka ing sampeyan

      Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. nekani CACLP 2021 tanggal 28-30 Maret 2021, Alat Laboratorium Internasional China 18 lan Instrumen Transfusi Darah lan Expo Expo & Ch pertama ...
    • singlnessimg (1)
      03

      Bigfish Bio-tech Co., Ltd. melu i ...

      Forum Internasional kaping 10 babagan teknologi reproduksi sing dibantu, disponsori dening pusat kesuburan pangarep-arep anyar, Asosiasi Medis Zhejiang lan Delta Insan Sungai Zhejiang Yangtze ...

    Gabung karo kita

    Mitra Koperasi

    • Partner (1)
    • Partner (2)
    • ge
    • 27a208d4
    • 88fd82fc
    • 833ecb16
    • vs

    Riwayat perusahaan

    Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. dununge ing Taman Inovasi Bakat tingkat Tinggi Zhejiang ing Luar Negeri, Hangzhou, China. Kanthi pengalaman saklawasé 20 taun ngembangake perangkat keras lan piranti lunak, aplikasi reagen lan manufaktur produk instrumen deteksi gen lan reagen, tim Bigfish fokus ing diagnosis molekul POCT lan teknologi deteksi gen tingkat menengah nganti dhuwur (Digital PCR, urutan Nanopore, lsp. ).