Daya Gel-Elektroforesis

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Fitur Produk:

● Jinis output: voltase pancet, arus konstan, tenaga konstan;
● silang otomatis: Pilih salah siji nilai sing tetep (voltase, saiki utawa daya), rong nilai liyane bakal digawe kanthi otomatis, ora perlu setelan manual supaya ora ana masalah sing tetep salah;
● Status mikro-saiki: Ngalih kanthi otomatis menyang status mikro-saiki supaya ora ana conto difusi nalika operator ora ana lan conto liwat mlaku;
● Fitur keamanan: Overvoltage, busur listrik, tanpa mbukak lan ngawasi pangowahan beban dadakan; kakehan / ngawasi sirkuit cendhak, proteksi kebocoran bumi, alarm sirkuit terbuka, pemulihan kegagalan listrik, fungsi ngaso / pulih;
● LCD nuduhake informasi babagan voltase, arus, daya, wektu;
● 4 set reses kanthi paralel ngidini ngemot luwih akeh sel elektroforesis ing wektu sing padha;
● Sunting lan simpen nganti 20 program. Saben program ngemot nganti 10 langkah.

Spesifikasi:

Model Produk

BFEP-300

Pesenan No.

BF04010100

Keamanan

Overvoltage, busur listrik, ngawasi tanpa beban lan pangowahan dadakan; ngawasi kakehan / cekak / sirkuit, proteksi kebocoran bumi, alarm sirkuit terbuka, pemulihan kegagalan listrik, fungsi ngaso / pulih

Jinis output

Tegangan pancet, arus konstan, tenaga konstan

Tampilan

192 * 64LCD

Resolusi

1V / 1mA / 1W / 1min

Terminal output

4 set reses kanthi paralel

Rentang wektu

1-99h59min

Output

300V / 400mA / 75w

Deteksi suhu

Ora

Ukurane

30x24x10

Bobot net

2kg


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita