Siklus Termal FastCycler

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Fitur produk:

Kinerja kontrol suhu sing dhuwur
FastCycler netepi elemen peltier sing luwih dhuwur saka Marlow US, sing tingkat ramping suhu nganti 6 ℃ / S, indeks siklus luwih saka 100 jutaan kali. Pemanasan / pendinginan termoelektrik canggih lan teknologi kontrol suhu PID njamin kinerja FastCycler tingkat dhuwur: Akurasi suhu sing dhuwur, tingkat ramping suhu sing cepet, Wellness sing apik lan gangguan Swara sajrone digunakake.

Pilihan kaping pirang-pirang
3 pilihan total minangka blok 96 sumur standar kanthi gradien, blok dual 48 sumur lan blok 384 sumur memenuhi macem-macem persyaratane para pelanggan.

Jembar gradien
Jembar gradien 1-30C (blok 96 sumur standar) mbantu ngoptimalake kondhisi eksperimen kanggo nyukupi kebutuhan eksperimen sing nuntut.

Layar tutul warna sing gedhe
Layar sentuh warna 10.1 inci apik kanggo operasi lan tampilan program sing gampang.

Sistem operasi sing dikembangake kanthi mandiri
Sistem operasi industri tekan 7 × 24 jam kanthi mandheg tanpa kesalahan.

Multiple panyimpenan file program
Memori internal lan piranti panyimpenan USB eksternal

Sistem manajemen cerdas jarak jauh
Basis manajemen cerdas jarak jauh ing IoT (Internet of Things) minangka fungsi standar, sing ngidini para pelanggan bisa ngoperasikake piranti lan insinyur kanggo nggawe diagnosis kesalahan saka ujung mburi.

Aplikasi produk:

● Penelitian: Klone molekul, konstruksi vektor, urutan, lsp.

● Diagnosis klinis: Deteksi patogen, skrining genetik, skrining tumor lan diagnosis, lsp.

● Keamanan panganan: Deteksi bakteri patogen, deteksi GMO, deteksi panganan, lsp.

● Pencegahan epidemi kewan: Deteksi patogen babagan epidemi kewan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita