Sistem Pencitraan Gel

Katrangan singkat:

Model: BFGI-500


Detail Produk

Tag Produk

Fitur produk:

Kamera CCD majeng
Nggunakake kamera CCD digital digital 16 digit impor Jerman kanthi ekspresi dhuwur lan resolusi dhuwur, swara sithik lan kisaran dinamis sing dhuwur, bisa ndeteksi DNA / RNA diwarnani kurang saka 5pg EB, lan bisa ngenali band lan band sing cedhak banget kanthi fluoresensi sing ringkih intensitas

Lensa kuantisasi digital transparan sing dhuwur
Kapabilitas zoom F / 1.2 sing amba ngidini analisis sing akurat lan rinci babagan area target tartamtu, kanthi kualitas gambar sing luwih cetha. Fungsi kuantisasi digital lensa unik nggawe zoom out lan ukuran aperture supaya bisa diatur kanthi digital, nambah pengalaman operasi, supaya ora ana kesalahan manungsa.
Sistem kasebut duwe fungsi fokus otomatis, ngindhari kesalahan manungsa.

Kamera Obscura
Panel kabinet dibentuk dening bahan lingkungan nano polimer liwat cetakan sapisan, lan sasis digawe saka waja tahan karat, sing njamin konsistensi lan keandalan kabinet nalika njamin kenceng lan anti-gangguan.

UV SMARTTM ora ana tabel transmisi UV sing lancip banget
Ora ana desain bayangan cahya, padhang lan keseragaman sing luwih apik tinimbang tabel transmisi UV tradisional, kanthi piranti proteksi nglereni gel sing dipatenake, nglindhungi awak saka karusakan UV.

Ora ana kerusakan Stand biru / putih LED
Manik-manik cahya biru LED canggih, aman lan ramah lingkungan, ora ngrusak fragmen asam nukleat, hemat energi jangka panjang lan perlindungan lingkungan. Sumber cahya adhem putih LED, permukaan kaca sing angel, anti karat lan anti gores, awet. Antarmuka dwimble magnetik, kontrol tutul intensitas UV, nggawa pengalaman operasi sing apik banget.

Piranti lunak gambar gambar GenoSens
● Pratinjau gambar gel nyata-wektu dipikolehi langsung liwat antarmuka digital USB kanggo nggampangake fokus
● Teknologi penggabungan piksel tingkat lanjut digunakake kanggo nambah sensitivitas lan SNR
● Wektu pajanan utawa cahya otomatis disetel dening piranti lunak
● Kanthi rotasi gambar, nglereni, inversi warna lan fungsi pangolahan liyane kanggo ngolah optimalisasi gambar

Piranti lunak analisis gambar GenoSens
● Pita lan jalur bisa diidentifikasi kanthi otomatis, lan jalur bisa ditambah, dicopot, lan diatur miturut kebutuhan kanggo entuk pemisahan jalur sing akurat
● Kapadhetan integral lan nilai puncak saben band ing jalur diitung kanthi otomatis, sing trep kanggo ngetung bobot molekul lan mobilitas saben band
● Pitungan kepadatan optik area sing wis ditemtokake cocog kanggo analisis kuantitatif DNA lan protein
● Manajemen dokumen lan pencetakan: gambar ing analisis disimpen ing format BMP saengga pangguna bisa mungkasi utawa nerusake analisis kapan wae tanpa kuwatir bakal ilang asil analisis. Asil analisis bisa dicithak kanthi modul pencetakan, kalebu gambar kanthi identifikasi analisis lan cathetan pangguna, gambar pemindaian kepadatan optik profil jalur, bobot molekul, kepadatan optik lan laporan asil analisis mobilitas
● Ekspor data asil analisis: bobot molekul, laporan asil analisis kepadatan optik lan laporan analisis mobilitas bisa diekspor menyang file teks utawa file Excel liwat link data sing lancar

Aplikasi produk:

Deteksi asam nukleat:
Pewarna neon kayata Ethiduim Bromide, SYBRTM Emas, SYBRTM Ijo, SYBRTM Aman, GelStarTM, Texas Red, Fluorescein, tes DNA / RNA kanthi label.

Deteksi protein:
Perekat biru cerah, perekat pewarna perak, lan pewarna neon kayata SyproTMAbang, SyproTMOranye, Diamond Pro-Q, Perekat / membrane / chip dll.

Aplikasi liyane:
Macem-macem membran hibridisasi, membran transfer protein, jumlah koloni sajian budaya, piring, piring TLC.

img


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita