Pambuka perusahaan

Profil Perusahaan

Sapa Kita

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. dununge ing Taman Inovasi Bakat tingkat Tinggi Zhejiang ing Luar Negeri, Hangzhou, China. Kanthi pengalaman saklawasé 20 taun ngembangake perangkat keras lan piranti lunak, aplikasi reagen lan manufaktur produk instrumen deteksi gen lan reagen, tim Bigfish fokus ing diagnosis molekul POCT lan teknologi deteksi gen tingkat menengah nganti dhuwur (Digital PCR, urutan Nanopore, lsp. ). Produk inti Bigfish - instrumen lan reagen kanthi efektifitas biaya lan paten independen - pisanan nggunakake modul IoT lan Platform Manajemen Data Cerdas ing industri ilmu jiwa, sing nggawe solusi pelanggan kanthi otomatis, cerdas lan industri. 

4e42b215086f4cabee83c594993388c

Apa sing Kita Laku

Produk utama Bigfish: Instrumen dhasar lan réagen diagnosis molekul (Sistem pemurnian asam Nukleat, Siklus termal, PCR wektu nyata, lan liya-liyane), instrumen POCT lan réagen diagnosis molekul, Sistem throughput dhuwur lan sistem otomatisasi lengkap (stasiun kerja) molekul diagnosis, modul IoT lan platform manajemen data cerdas.

Tujuan Perusahaan

Misi Bigfish: Fokus ing teknologi inti, Mbangun merek klasik. Kita bakal ngetrapake gaya kerja sing ketat lan realistis, inovasi aktif, kanggo nyedhiyakake produk diagnosis molekul pelanggan sing bisa dipercaya, dadi perusahaan kelas dunia ing bidang ilmu jiwa lan perawatan kesehatan.

Corporate purposes (1)
Corporate purposes (2)

Pangembangan Perusahaan

Ing wulan Juni 2017

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. didegaké ing wulan Juni 2017. Kita fokus ing deteksi gen lan netepake awake dhewe dadi pimpinan teknologi tes gen sing ngliputi kabeh umur.

Ing wulan Desember 2019

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. nglampahi kajian lan identifikasi perusahaan teknologi tinggi ing Desember 2019 lan entuk sertifikat "perusahaan teknologi tinggi nasional" sing diterbitake bareng karo Departemen Ilmu lan Teknologi Provinsi Zhejiang, Departemen Keuangan Provinsi Zhejiang , Administrasi Negara Pajeg lan Biro Perpajakan Provinsi Zhejiang.

Lingkungan Kantor / Pabrik