Adus Garing

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk:

Mandi garing Bigfish minangka produk anyar kanthi teknologi kontrol suhu mikroprosesor PID canggih, bisa digunakake kanthi akeh ing inkubasi sampel, reaksi pencernaan enzim, pretreatment sintesis DNA lan pemurnian plasmid / RNA / DNA, persiapan reaksi PCR, lsp.

Fitur Produk:

● Temp sing akurat kontrol: Temp internal sensor kontrol temp. kanthi akurat; Temp njaba sensor kanggo temp. kalibrasi
● Operasi ing layar tutul: Temp. ditampilake lan kontrol dening digital. Operasi kanthi gampang ing layar tutul.
● Macem-macem blok: Kombinasi penempatan 1, 2, 4 blok ditrapake kanggo macem-macem tabung lan gampang dibersihake lan disterilisasi.
● Kinerja sing kuat: Nganti 10 panyimpenan program, 5 langkah kanggo saben program
● Aman lan andal: Kanthi piranti proteksi suhu sing luwih dhuwur supaya bisa mlaku kanthi aman lan andal


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk