Babagan Kita

Profil Perusahaan

Sapa Kita

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. dununge ing Taman Inovasi Bakat tingkat Tinggi Zhejiang ing Luar Negeri, Hangzhou, China. Kanthi pengalaman saklawasé 20 taun ing perangkat keras lan piranti lunak berkembang, aplikasi reagen lan manufaktur produk gen instrumen deteksi lan reagen. Tim Bigfish fokus ing diagnosis molekul POCT lan teknologi deteksi gen tingkat menengah nganti dhuwur (Digital PCR, urutan Nanopore, lsp).

4e42b215086f4cabee83c594993388c

Apa sing Kita Laku

Produk utama kita: Instrumen dhasar lan reagen diagnosis molekul (Sistem pemurnian asam Nukleat, Siklus termal, PCR wektu nyata, lan liya-liyane), instrumen POCT lan reagen diagnosis molekuler, Sistem output dhuwur lan sistem otomatisasi lengkap (stasiun kerja) diagnosis molekul , Modul IoT lan platform manajemen data cerdas. 

Tujuan Perusahaan

Misi kita: Fokus karo teknologi inti, nggawe merek klasik, tundhuk karo gaya kerja sing ketat lan realistis kanthi inovasi aktif, lan nyedhiyakake pelanggan karo produk diagnosis molekul sing bisa dipercaya. Kita bakal kerja keras dadi perusahaan kelas dunia ing bidang ilmu jiwa lan perawatan kesehatan.

Corporate purposes (1)
Corporate purposes (2)

Pangembangan Perusahaan

Ing wulan Juni 2017

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. didegaké ing wulan Juni 2017. Kita fokus ing deteksi gen lan netepake awake dhewe dadi pimpinan teknologi tes gen sing ngliputi kabeh umur.

Ing wulan Desember 2019

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. nglampahi kajian lan identifikasi perusahaan teknologi tinggi ing Desember 2019 lan entuk sertifikat "perusahaan teknologi tinggi nasional" sing diterbitake bareng karo Departemen Ilmu lan Teknologi Provinsi Zhejiang, Departemen Keuangan Provinsi Zhejiang , Administrasi Negara Pajeg lan Biro Perpajakan Provinsi Zhejiang.

Lingkungan Kantor / Pabrik