Hubungi Kita

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd.

Alamat

Unit 2-8310, 22 Longquan Road, Cangqian Street, Yuhang District, Hangzhou city, Zhejiang Province

Telpon

+ 86-13868112357

+ 86-571-56390366

Jam

Senen-Jumuah: 9 esuk nganti 6 sore

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita