Sistem Deteksi Molekuler Terpadu

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Fitur produk:

Cepet:
Seluruh proses ekstraksi sampel lan amplifikasi PCR kuantitatif neon rampung sajrone 1 jam, asil langsung saka negatif lan positif.

Penak:
Pangguna mung kudu nambah conto lan mbukak kanthi siji klik kanggo entuk asil eksperimen.

Portable:
Desain struktur detektor gen genggam apik banget, volume sithik, lan gampang digawa lan digawa. Iku mesthi trep.

intelijen:
Ndhukung modul Internet, liwat kontrol aplikasi ponsel, gampang entuk sistem kontrol upgrade jarak jauh, transmisi data, lsp.

Aman lan akurat:
Pelanggan mung kudu nambah conto, ora prelu kontak karo reagen, ekstraksi sampel + amplifikasi gen. Proses deteksi digabungake kanggo ngindhari kontaminasi silang, lan asile akurat lan dipercaya.

Bidang aplikasi:

Bisa digunakake ing institusi riset ilmiah, medis, kontrol penyakit, pamrentah lan institusi liyane, utamane kanggo piranti pendhukung jarak jauh utawa eksperimen kayata diagnosis hirarkis lan perawatan, peternakan, pemeriksaan fisik, papan investigasi keamanan publik, rumah sakit komunitas lan liya-liyane. Akeh area adegan kanthi fasilitas sing ora sampurna sing cocog kanggo digawa lan digunakake ing wilayah sing adoh, lan nyedhiyakake layanan sing cepet lan akurat kanggo klompok sing ora trep kanggo perawatan medis jarak adoh.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita