Sistem Pemurnian Asam Nukleat-96

Katrangan singkat:

Nuetraksi 96
Sistem Pemurnian Asam Nukleat


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

Sistem Pemurnian Asam Nuklir Nuetraction nggunakake teknologi partikel magnetik kanggo prosedur pemurnian asam nukleat adhedhasar manik saka pirang-pirang bahan conto, kayata getih, jaringan, sel lan liya-liyane.
Instrumen iki dirancang kanthi struktur cerdik, kontrol kontaminasi UV lan fungsi pemanas, layar tutul amba supaya gampang dioperasikake. Iki minangka alat sing kuat kanggo inspeksi genetik klinis lan riset subyek ing laboratorium biologi molekuler.

Fitur Produk

1. Standardisasi lan asil sing stabil
Sistem kontrol kelas industri mesthine bisa digunakake 7 x 24 jam. Piranti lunak wis nduwe program pemurnian asam nukleat standar. Pangguna uga bisa bebas nyunting program miturut sarat. Operasi otomatis lan standar njamin asil sing stabil tanpa kesalahan gawean.

2. Otomatisasi lengkap lan output dhuwur
Kanthi prosedur pemurnian otomatis, instrumen iki bisa ngolah nganti 96 conto kanthi siji mbukak, yaiku 12-15 kali luwih cepet tinimbang prosedur manual.

3. Profil dhuwur lan Intelektual
Dilengkapi layar sentuh industri, lampu UV, sistem kontrol suhu blok, instrumen iki nggawe operasi luwih gampang, eksperimen sing luwih aman, lysing luwih cekap lan asil sing luwih apik. Modul internet iku "opsional, sing entuk administrasi instrumen iki adoh.

4. Anti-kontaminasi dadi aman
Sistem operasi cerdas ketat ngontrol kontaminasi ing antarane sumur. Tabung plastik sing bisa digunakake kanggo ekstraksi lan lampu UV digunakake kanggo nyuda kontaminasi ing antarane macem-macem kelompok.

Rekomendasi kit

Jeneng produk Pengepakan (tes / kit) Kucing Ora
Kit pemurnian DNA genomik jaringan kewan 100T BFMP01M
Kit pemurnian DNA genomik jaringan kewan Magpure (paket sing wis diisi) 96T BFMP01R96
Kit pemurnian DNA genomik getih kabeh 100T BFMP02M
Kit pemurnian DNA genomik getih lengkap (paket sing wis diisi) 96T BFMP02R96
Kit pemurnian DNA genomik tanduran Magpure 100T BFMP03M
Kit pemurnian DNA genomik tanduran Magpure 50T BFMP03S
Kit pemurnian DNA genomik tanduran Magpure (paket sing wis diisi) 96T BFMP03R96
Kit pemurnian virus virus Magpure 100T BFMP04M
Kit pemurnian virus virus Magpure (paket sing wis diisi) 96T BFMP04R96
Magpure ndhelikake kit pemurnian DNA genom 100T BFMP05M
Magpure ndhelikake kit pemurnian DNA genomik (paket sing wis diisi) 96T BFMP05R96
Kit pemurnian DNA genomik swap oral oral 100T BFMP06M
Kit pemurnian DNA genomik DNA murap oral oral (paket sing wis diisi) 96T BFMP06R96
Magpure total kit pemurnian RNA 100T BFMP07M
Magpure total RNA purifikasi kit (paket sing wis diisi) 96T BFMP07R96
Kit pemurnian DNA / RNA virus Magpure 100T BFMP08M
Kit pemurnian DNA / RNA virus Magpure (paket sing wis diisi) 96T BFMP08R96

Bahan plastik

Jeneng Pengepakan Kucing Ora
96 piring sumur jero (2.2ml) 96 pcs / kothak BFMH07
96-tip 50 pcs / kothak BFMH08

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita