Media transportasi virus

Katrangan singkat:

Iki digunakake kanggo transportasi lan pengawetan conto sing dikoleksi. Sawise sampel virus diklumpukake, swab sing dikoleksi disimpen lan diangkut ing medium transportasi, sing bisa ngreksa sampel virus kanthi stabil lan nyegah kerusakan asam nukleat virus.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur produk:

Stabilitas: bisa efektif nyandhet kegiatan DNase / RNase lan njaga asam nukleat virus supaya suwe;

Trep: cocog kanggo macem-macem skenario, lan bisa diangkut ing suhu normal, dadi gampang digunakake.

Langkah-langkah operasi:

Swab sampling digunakake kanggo nglumpukake conto; Copot tutup tabung medium lan lebokake swab menyang tabung;

Gosok iki tugel; Tutup lan kencengi tutup sekrup solusi panyimpenan; Tandhani conto kanthi apik;

Jeneng

Spesifikasi

Nomer artikel

tabung

Solusi pengawetan

panjelasan

Kit Medium Transport Viral (nganggo swab)

50 pcs / kit

BFVTM-50A

5ml

2ml

Siji swab lisan; Non aktif

Kit Medium Transport Viral (nganggo swab)

50 pcs / kit

BFVTM-50B

5ml

2ml

Siji swab lisan; Jinis sing ora aktif

Kit Medium Transport Viral (nganggo swab)

50 pcs / kit

BFVTM-50C

10ml

3ml

Siji ngusap irung; Non aktif

Kit Medium Transport Viral (nganggo swab)

50 pcs / kit

BFVTM-50D

10ml

3ml

Siji ngusap irung; Jinis sing ora aktif

Kit Medium Transport Viral (nganggo swab)

50 pcs / kit

BFVTM-50E

5ml

2ml

Siji tabung kanthi corong; Non aktif

Kit Medium Transport Viral (nganggo swab)

50 pcs / kit

BFVTM-50F

5ml

2ml

Siji tabung kanthi corong; ora aktif


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk