Ekstraksi DNA / RNA

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka produk:

Nggunakake teknologi pemurnian manik magnetik, kit pemurnian DNA virus / RNA bisa ngekstrak DNA / RNA saka macem-macem virus kayata virus Demam Babi Afrika lan coronavirus anyar saka macem-macem conto kayata solusi serum, plasma lan swab, lan bisa digunakake ing PCR hilir / RT-PCR, urutan, analisis polimorfemis lan analisis asam nukleat lan eksperimen deteksi liyane. Dilengkapi instrumen pemurnian asam nuklear kanthi otomatis NETRACTION lan kit pre-loading, kanthi cepet bisa ngrampungake ekstraksi pirang-pirang conto asam nukleat.

Fitur Produk:

1. Aman digunakake, tanpa reagen beracun
2. Gampang digunakake, ora proteinase K lan CarNA RNA
3. Ekstrak DNA / RNA virus kanthi cepet lan efisien kanthi sensitivitas dhuwur
4. Ngangkut barang lan nyimpen ing ruangan temp.
5. Cocog kanggo macem-macem pemurnian asam nukleat virus
6. Dilengkapi NUETRACTION instrumen pemurnian asam nukleat kanthi otomatis kanggo proses 32 conto sajrone 30 menit.

Jeneng produk Kucing. Ora Spesifikasi Panyimpenan
Kit pemurnian DNA / RNA virus Magpure BFMP08M 100T Temp ruangan
Kit pemurnian DNA / RNA virus Magpure (Pac sing wis diiseni) BFMP08R32 32T Temp ruangan
Kit pemurnian DNA / RNA virus Magpure (Pac sing wis diiseni) BFMP08R96 96T Temp ruangan

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk