Kit Deteksi Asam Nukleat SARS-CoV-2 (Fluoresensi RT-PCR)

Katrangan singkat:

Ana primer khusus virus korona lan probe neon khusus ing sistem reaksi kit kasebut. Asam nukleat virus korona anyar digedhekake kanthi cara amplifikasi in vitro probe neon PCR, lan sinyal neon sing dirilis sajrone reaksi dipantau lan diklumpukake kanthi instrumen PCR kuantitatif fluoresensi, supaya bisa ngadili asil kanthi cepet.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

1, Sensitivitas dhuwur: Watesan Deteksi (LoD) <2×102 salinan/ml

2. Telung gen target: gen orflab, gen N lan gen target internal dideteksi bebarengan, tundhuk karo peraturan WHO.

3, Cocog kanggo macem-macem apparatus: ABI7500 / 7500FAST; Roche LightCycler480; BioRad CFX96; Kita dhewe BigFish-BFQP16/48

4, Cepet lan prasaja: reagen Pre-mixed gampang digunakake, pelanggan mung perlu nambah enzim lan cithakan. Kit ekstraksi asam nukleat Bigfish cocog karo tes iki. Kanthi nggunakake mesin extraction otomatis lengkap, iku cepet kanggo proses sampel volume amba.

5. Bio-safety: Bigfish nyedhiyakake Cairan Pengawet Sample kanggo mateni virus kanthi cepet kanggo njamin safety operator.

cfdsf

Kurva Amplifikasi SARS-CoV-2

   Kit Deteksi Asam Nukleat

safds

Sertifikat CE-IVD

Jeneng produk

Cat.No.

Packing

Cathetan

Kit Deteksi Asam Nukleat SARS-CoV-2 (Fluoresensi RT-PCR)

BRT06M-24

24T

Sensitivitas dhuwur, Cocog kanggo sampel sing positif banget

BRT06M-48

48T


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk