Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. sukses ngembangake test test New Coronavirus

01 Kemajuan paling anyar ing kahanan epidemi
Ing Desember 2019, serangkaian kasus radhang paru-paru virus sing ora bisa dingerteni kedadeyan ing Wuhan. Kedadeyan kasebut akeh dingerteni dening kabeh lapisan masyarakat. Patogen kasebut wiwitane diidentifikasi minangka virus New Corona lan dijenengi "2019 New Corona virus (2019-nCoV)" dening WHO.

WHO ujar ing sawijining pernyataan tanggal 16 manawa nampa laporan babagan kasus virus New Corona sing dikonfirmasi Jepang. Iki minangka kasus nomer loro sawise Thailand diagnosa kasus virus New Corona, sing ditemokake ing njaba China.

Komite Kesehatan Kota Wuhan nerbitake surat edaran tanggal 19 November, ujar manawa diitung nganti jam 24 tanggal 17, Wuhan nglaporake 62 kasus radhang paru-paru sing disebabake dening virus New Corona, lan 19 kasus wis diobati lan dibuwang, 8 kasus wis dirawat amarga kasus parah, 2 kasus wis tilar donya, lan pasien liyane isih stabil. Pasien nampa perawatan isolasi ing rumah sakit sing ditunjuk ing Wuhan.

02 Apa sing diarani virus corona?
Virus Corona minangka salah sawijining jinis patogen sing utamane nyebabake saluran napas lan penyakit usus. Partikel virus kaya iki duwe protrusi sing asring diatur ing permukaan, lan kabeh partikel virus kaya mahkota kaisar, mula dijenengi "virus corona".

Coronavirus sindrom pernafasan akut parah (SARS-CoV) lan sindrom pernafasan Wétan Tengah (mers-cov), sing nyebabake epidemi serius sadurunge, bisa nyebabake penyakit pernapasan serius.

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. successfully developed New Coronavirus test kit (2)

Wit filogenetik Coronavirus anyar 2019-nCoV

03 Skema deteksi virus Corona
Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. wis ngetutake kemajuan epidemi kasebut wiwit wabah penyakit kasebut. Sawise diumumake urutan genom virus Wuhan New Corona (2019-nCoV) dening pihak berwenang, kit deteksi asam nukleus virus New Corona 2019-nCoV sukses digawe kaping pisanan, nyediakake rencana deteksi lengkap kanggo virus New Corona deteksi

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. successfully developed New Coronavirus test kit (3)

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. successfully developed New Coronavirus test kit (4)

 

Deteksi target dobel
Kanggo virus New Corona, primer probe kaping pindho digunakake kanggo ndeteksi rong bagean wilayah tartamtu, sing njamin akurasi deteksi lan kanthi efektif nyegah deteksi sing ora kejawab.

Sensitivitas dhuwur
Primer probe dobel sing digabung karo probe neon anyar kanthi efektif bisa nambah sensitivitas deteksi kit, sing cocog banget kanggo deteksi lan diagnosis pasien awal.

Deteksi otomatis
Saka ekstraksi nganti deteksi amplifikasi, kabeh reagen digunakake kanggo mujudake deteksi otomatis.

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. successfully developed New Coronavirus test kit (1)

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. successfully developed New Coronavirus test kit (5)

wechats

Konten liyane, waca akun resmi WeChat resmi Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. 


Wektu kiriman: Mei-23-2021