Tindakan gabungan Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. kanggo nglawan pneumonia virus corona anyar ing Maroko

Novel corona virus corona diluncurake ing tanggal 26 Mei dening tim aksi internasional COVID-19 kanggo ngirim dhukungan teknis menyang Maroko kanggo mbantu Maroko nglawan pneumonia mahkota anyar. Minangka anggota tumindak gabungan internasional koval-19 nglawan epidemi, Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. melu kerja dhukungan teknis.

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd.'s novel corona virus pneumonia joint action to fight the new crown pneumonia in Morocco (2)

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd.'s novel corona virus pneumonia joint action to fight the new crown pneumonia in Morocco (4)

Minangka panyedhiya profesional solusi deteksi asam nukleat, Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. nyediakake solusi lengkap kanggo instrumen ekstraksi asam nukleat virus lan reagen kanggo operasi gabungan, sing menehi kontribusi gedhe kanggo panyebab anti epidemi masarakat Maroko. Staf operasi gabungan kasebut pisanan mbahas karo personel sing tanggung jawab lokal ing Maroko kanggo akrab karo status operasi awal laboratorium. Banjur dheweke mlebu menyang laboratorium kanggo komunikasi karo personel teknis lan menehi pandhuan pelatihan.

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd.'s novel corona virus pneumonia joint action to fight the new crown pneumonia in Morocco (3)

Staf tumindak bebarengan nganakake diskusi karo kepala Institut Penelitian Kesehatan Internasional Maroko (kiwa, Dr. M. rhajaoui) lan presiden ruang Niaga Maroko Marino (tengen, El makkaoui) ing ruang konferensi.

THE-ST~1

Produk Bigfish nambah resistensi Maroko marang COVID-19

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd.'s novel corona virus pneumonia joint action to fight the new crown pneumonia in Morocco (6)

Staf operasi lan teknisi gabungan saka Institut Nasional d'hygiene Maroko

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd.'s novel corona virus pneumonia joint action to fight the new crown pneumonia in Morocco (5)

Staf operasi gabungan njupuk foto klompok karo duta besar China menyang Maroko

[babagan tumindak gabungan anti-epidemi internasional kov-19] kanggo ngrampungake masalah praktis lan mbantu negara-negara nglawan epidemi kasebut, Hukum Masyarakat China, Yayasan Kesejahteraan Tiongkok kanggo cacat, Federasi pengusaha Tionghoa lan manca negara, Riset Inovasi Medis Shanghai Shanghai Institut, cabang industri laboratorium medis Asosiasi Nasional industri kesehatan lan manajemen perusahaan, medis Debao Hang Seng, dana win-win Huada Sinopharm health (Shanghai) Co., Ltd. lan liya-liyane bebarengan ngluncurake "aksi bersama anti-epidemi internasional kovid-19 ", Fokus kanggo menehi kredibilitas, pengaruh lan kekuwatan organisasi saka macem-macem asosiasi industri, kanthi kuat nglumpukake tenaga profesional ing industri kasebut, kanthi kerjasama nggawe platform kerja sama lan platform ijol-ijolan, lan ngatasi kesulitan karo masarakat ing donya kanthi kaluwihan organisasi industri. Minangka anggota tumindak gabungan anti epidemi internasional. Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. ngarep-arep bisa menehi kontribusi kanggo pambangunan komunitas kesehatan manungsa karo kanca sing luwih seneng.

wechats

Konten liyane, waca akun resmi WeChat resmi Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd.


Wektu kiriman: Mei-23-2021