Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. mbantu sampeyan ngrampungake demam babi Afrika (ASF)

Kemajuan sing gegandhengan

Miturut Kantor Informasi Kementerian pertanian lan wilayah pedesaan, ing wulan Agustus 2018, wabah babi Afrika kedadeyan ing Distrik Anyar Shenbei, Kota Shenyang, Provinsi Liaoning, sing minangka wabah babi Afrika pertama ing China. Ing tanggal 14 Januari 2019, wabah babi Afrika wis kedadeyan ing luwih saka 20 provinsi ing China, nyababake 916000 babi, nyebabake keprihatinan masarakat.

Demam babi Afrika (ASF)

ASF (demam babi Afrika) minangka penyakit infeksi parah sing disebabake dening virus demam babi Afrika (ACFV) sing kena babi domestik lan babi liar (babi hutan Afrika, babi hutan Eropa, lsp). Organisasi kanggo kesehatan kewan (OIE) ing dunya nyathet minangka penyakit kewan sing dilaporake miturut undang-undang, sing uga minangka jinis epidemi kewan sing fokus ing China kanggo nyegah.

Karakteristik penyakit   
Manifestasi klinis yaiku demam (nganti 40 ~ 42 ℃), takikardia, dispnea, batuk parsial, sekresi purulen serous utawa mukosa ing mripat lan irung, sianosis kulit, pendarahan ginjel, kelenjar getah bening lan mukosa gastrointestinal. Gejala klinis demam babi klasik Afrika padha karo demam babi klasik, sing mung bisa didiagnosis kanthi ngawasi laboratorium.

Hangzhou-Bigfish-Bio-tech-Co.,-Ltd.-helps-you-solve-African-swine-fever-(ASF)

Solusi kanggo demam babi klasik Afrika

1. Pangolahan sampel
Cocog kanggo getih lan macem-macem jaringan babi sing dicurigai: limpa, kelenjar getah bening lan jaringan ginjel.

Sampel getih  
Coba sampel getih 200 μ L, sentrifugal 5000g 5 menit, njupuk supernatan kanggo dipriksa.

Sampel jaringan  
Sawise sampel jaringan wis diresiki, ditambahake saline normal utawa PBS sing cocog, lan supernatan kasebut sentrifug kanggo dites.

Automatic-extraction

2. Ekstraksi otomatis
Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. Ekstrak asam nukleat otomatis BFEX-32 bisa ngrampungake ekstraksi 32 conto sajrone 30 menit, sing bisa nyukupi kebutuhan sampeyan kanggo njupuk conto sing akeh. Kabeh proses ora mbutuhake operasi liyane, ngirit wektu lan nyuda kesalahan operasi manual, lan nambah efisiensi kerja sabisa-bisa.

Automatic-extraction

3. Pemurnian asam nukleat kemurnian dhuwur
Kit ekstraksi asam Nukleat MagPure, kanthi BFEX-32, produk kasebut pancen cocog karo deteksi PCR & QPCR.

High-purity-nucleic-acid-purification

4. Tes lan analisis komputer
Miturut kahanan ing laboratorium, pangguna nggunakake skema deteksi kualitatif utawa kuantitatif.

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. nyedhiyakake kit deteksi kualitatif (Kuantitatif) kanggo demam babi klasik (ACFV) karo FC-96G (BFQP-16/48), sing bisa ndeteksi ACFV kanthi ekstensif, sensitif lan andal.

Computer-testing-and-analysis
newsimg

Konten liyane, waca akun resmi WeChat resmi Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd.

wechats

Wektu kiriman: Mei-23-2021