Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. kanthi tulus ngajak sampeyan melu Ekspo Pendidikan Tinggi China (musim gugur, 2019)

China Higher Education Expo (HEEC) wis sukses dianakake nganti kaping 52. Saben taun, dipérang dadi rong sesi: musim semi lan musim gugur. Tur menyang kabeh wilayah China kanggo ndorong pangembangan industri ing kabeh wilayah. Saiki, HEEC mung siji sing duwe skala paling gedhe, duwe wektu paling dawa lan pengaruh paling kuat ing bidang pendidikan tinggi ing China. Iki minangka pameran lengkap sing nggabungake pameran peralatan pengajaran lan forum pengajaran praktis. Sanalika, iki uga platform layanan Asia sing berkualitas tinggi, lengkap lan profesional nggabungake tampilan peralatan piwulang, praktik pertukaran prestasi pengajaran, pelatihan profesional guru, transformasi prestasi riset ilmiah, layanan teknis lan negosiasi perdagangan.

sigleimg

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. minangka salah sawijining pemasok solusi integrasi solusi integrasi instrumen lan reagen. Bakal nggawa detektor gen genggam (POCT), sistem PCR kuantitatif neon, instrumen PCR biasa, ekstraksi asam nukleat lan instrumen pemurnian, bath logam, instrumen elektroforesis, virus, getih wutuh, kit ekstraksi tanduran lan produk liyane sing ana ing Ekspo Pendidikan Tinggi China .

Hangzhou-Bigfish-Bio-tech-Co.,-Ltd.attends-the-9th-Liman-China-pig-raising-Conference

Konten liyane, waca akun resmi WeChat resmi Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd.


Wektu kiriman: Mei-23-2021