Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. kit deteksi virus corona anyar wis entuk sertifikasi CE, nyumbang kanggo nyegah lan ngontrol epidemi global

Saiki, epidemi global radhang paru-paru virus corona anyar berkembang kanthi cepet kanthi kahanan sing surem. Ing rong minggu kepungkur, jumlah kasus koval-19 ing sanjabane China tambah 13 kali lipat, lan negara-negara sing kena pengaruh wis tikel telu. WHO yakin manawa epidemi virus corona virus corona saiki wis dadi pandemi. Ing wayah awan 13 Maret, luwih saka 50.000 kasus wis didiagnosis lan meh 2000 kasus tiwas ing negara-negara manca. Situasi epidemi ing Italia, Iran, Korea Selatan lan Jepang utamane serius, lan sawetara negara ngalami kekurangan sumber daya medis sing cepet.

contributing to global epidemic prevention and control (6)

contributing to global epidemic prevention and control (7)

 

Saiki, jagad iki globalisasi banget, lan negara-negara kasebut wis suwe dadi komunitas takdir sing padha. Kit amplifikasi asam nukleat virus Corona anyar sing dikembangake dening Hangzhou biotech Co., Ltd .: Kit Deteksi Asam Nukleat SARS-CoV-2 (Fluoresensi RT-PCR) entuk sertifikasi CE saka Uni Eropa, kanthi akses menyang pasar global kanggo mbantu epidemi jaban rangkah pencegahan lan kontrol.

63d8b28a
ff1d6707
5ca37d5b

Saliyane kit deteksi asam nukleat virus New Corona, Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. wis ngembangake ekstraksi asam nukleat, kit ekstraksi asam nukleat virus, instrumen PCR kuantitatif fluoresensi lan ekstraksi asam nukleat lan amplifikasi asam nukleat ing siji detektor gen sawit , nyedhiyakake macem-macem solusi kanggo pencegahan lan kontrol COVID-19.
Ayo gelut karo epidemi kanthi tangan!

bada6af0

wechats

Konten liyane, waca akun resmi WeChat resmi Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd.


Wektu kiriman: Mei-23-2021