Sugeng Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. sing menang Sertifikat Nasional

Pangembangan ilmu urip ganti kanthi cepet. Konsep deteksi asam nukleat ing biologi molekuler dingerteni dening masarakat umum minangka akibat saka epidemi radang paru-paru New Corona. Deteksi asam nukleat uga duwe peranan penting kanggo nyegah lan ngontrol epidemi kasebut.

Minangka perusahaan teknologi tinggi lan inovatif ing bidang ilmu urip, Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. mesthi nduweni wigati banget kanggo riset lan pangembangan produk uga kanggo inovasi teknologi, lan ngembangake produk inovatif ing sekitar deteksi molekul asam nukleat . Sajrone rong taun kepungkur, Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. wis entuk luwih saka 30 paten lan macem-macem sertifikat. Ing wulan Desember 2019, Hangzhou bigfish Biotechnology Co., Ltd. nglampahi evaluasi perusahaan teknologi tinggi lan dadi perusahaan teknologi tinggi nasional.

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. bubar dianugerahi sertifikasi "perusahaan teknologi tinggi nasional" sing diterbitake bareng karo Departemen Ilmu lan Teknologi Provinsi Zhejiang, departemen keuangan provinsi Zhejiang, Administrasi Negara Pajeg lan biro perpajakan provinsi Zhejiang.

Congratulations-to-Hangzhou-Bigfish-Bio-tech-Co.,-Ltd.-biology-for-winning-the-National-Certificate

Kita bakal terus nggawe inovasi lan nyedhiyakake produk lan layanan sing luwih apik kanggo pangguna ing bidang ilmu urip.

wechats

Konten liyane, waca akun resmi WeChat resmi Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd.


Wektu kiriman: Mei-23-2021