CACLP 2021 kembang musim semi sing anget teka ing sampeyan

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. nekani CACLP 2021

Ing tanggal 28-30 Maret 2021, Ekspo Laboratorium Internasional 18 lan Instrumen Transfusi Darah lan Reagen Ekspo & Ekspo Rantai Bahan Bakar Hulu Internasional China lan Ekspo Rantai Pasokan Pabrik dianakake ing Chongqing. Pameran kasebut jembaré luwih saka 80000 meter persegi, kanthi 1188 perusahaan sing melu pameran lan puluhan ewu pengunjung profesional. Produk kasebut kalebu macem-macem bagean diagnosis in vitro.

Big Flight Exhibit at CACLP 2021 (1)

Sajrone pameran iki, kita nggawa macem-macem ekstraksi asam nukleik lan instrumen pemurnian, instrumen PCR, detektor gen genggam, ekstraksi asam nukleat lan kit pemurnian lan akeh produk liyane menyang pameran A5-S047 lan narik perhatian para peserta. manungsa waé peserta.Big Flight Exhibit at CACLP 2021 (2) Big Flight Exhibit at CACLP 2021 (3) Big Flight Exhibit at CACLP 2021 (4)

Kita bakal terus melu taun 2022, lan ngarep-arep tekane!

  Prinsip Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. 
Fokus karo teknologi inti, entuk kualitas klasik, pola kerja sing ketat lan realistis, lan aktif inovasi kanggo nyedhiyakake produk diagnostik molekuler sing bisa dipercaya kanggo para pelanggan, lan dadi perusahaan kelas dunia ing bidang ilmu urip lan kesehatan medis.

wechatsKonten liyane, waca akun resmi WeChat resmi Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. 


Wektu kiriman: Mar-28-2021