CACLP 2020 Spark tunggal bisa miwiti kobongan padang rumput

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. sukses melu caclp2020

Pengaruh dening COVID-19, pameran CACLP ngalami serangkaian corak. Ing tanggal 21-23 Agustus 2020, pungkasane kita nggawa instrumen Laboratorium Internasional 17 lan Instrumen Transfusi Darah lan Eksposisi Reagen (CACLP) ing Pusat Ekspo Internasional Nanchang Greenland. Pameran kasebut nyakup area 70000 meter persegi lan dirawuhi dening 1006 perusahaan saka kabeh rantai industri diagnosis in vitro ing njero lan luar negeri. Ing wektu sing padha, pameran iki uga sukses nganakake "Konferensi Pengembangan Industri diagnosis in vitro 7" lan "Suara Inovasi" Konferensi Pengujian Eksperimen China ke-5 / Konferensi Akademik Internasional Wiley babagan diagnostik in vitro, Forum Présidhisi Banget sing pertama, Forum Wirausaha Muda nomer telu ing Vitro Diagnostics, Forum Perusahaan Sirkulasi IVD China nomer loro, Forum Bahan Baku lan Bahan Baku kaping telu lan meh 100 konferensi khusus perusahaan.

Hangzhou-Bigfish-Bio-tech-Co.,-Ltd.successfully-participated-in-caclp2020

Pameran Bigfish Bio-tech Co., Ltd. dununge ing A5-S04. Ing wektu iki, kita njupuk macem-macem instrumen ekstraksi asam nukleat, instrumen PCR, kit ekstraksi manik magnetik lan reagen alat diagnostik molekul liyane lan produk diagnosis instan kanggo melu pameran. Antarane, mesin integrasi POCT molekuler minangka kaping pisanan tampil ing pameran CACLP, lan narik kawigatene akeh distributor lan kanca sejayane wiwit ditampilake kaping pisanan. Iki minangka acara sing ramah pasar, Pengunjung nyebutake kepinginan kanggo kerja sama. Staff Bigfish Bio-tech Co., Ltd. mangsuli pitakon para penonton kanthi sabar lan tliti ing situs pameran, ngganti macem-macem komunikasi lan ijolan kertu bisnis kanggo kontak sabanjure.

Big Flight Exhibit at CACLP 2020 (4)

Mesin integrasi POCT Molekuler

Big Flight Exhibit at CACLP 2020 (3)

Bigfish Bio-tech Co., Ltd. nyusun ekstraktor asam nukleat

Big Flight Exhibit at CACLP 2020 (1)

Kit Ekstraksi virus Magpure

Big Flight Exhibit at CACLP 2020 (2)

Sistem PCR Fastcycler

Kanthi sukses CACLP 2020, luwih akeh pameran sing kena pengaruh epidemi kasebut bakal dianakake terus-terusan. Minangka negara manufaktur sing gedhe, piranti medis mewah minangka salah sawijining sawetara wilayah sing kurang kompetitif ing China. Ing pameran iki, aku rumangsa manawa pabrikan IVD domestik wis jamur saka distribusi, nomer kios lan macem-macem produk IVD sing ditampilake. Kita bakal duwe kerjasama win-win karo kolega liyane lan nggedhekake peralatan domestik.

Hangzhou-Bigfish-Bio-tech-Co.,-Ltd.attends-the-9th-Liman-China-pig-raising-Conference

Konten liyane, waca akun resmi WeChat resmi Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd.


Wektu kiriman: Aug-22-2020