Bigfish Bio-tech Co., Ltd. melu ing Forum Internasional kaping 10 babagan teknologi reproduksi sing dibantu

Forum Internasional kaping 10 babagan teknologi reproduksi sing dibantu, disponsori dening pusat kesuburan pangarep-arep anyar, Asosiasi Medis Zhejiang lan Institut Ilmu lan teknologi Delta Sungai Zhejiang Yangtze, lan dianakake Rumah Sakit Rakyat Provinsi Zhejiang, dianakake ing Hangzhou wiwit 16 nganti 17 Juni 2018 Genetika reproduksi lan embriologi lan bidang liyane kanggo nindakake kuliah lan diskusi akademik paling mutakhir.

Minangka pameran forum iki, Bigfish Bio-tech Co., Ltd. melu pameran nganggo instrumen sing digawe dhewe, kayata detektor gen genggam, pipet, instrumen elektroforesis lan instrumen ekstraksi asam nukleat otomatis, lan duwe pertukaran jero karo ahli industri saka kabeh lapisan masyarakat sing melu forum kasebut. Para ahli muji Bigfish instrumen sing dikembangake dhewe, lan uga menehi saran penting kanggo perbaikan.

Sajrone forum kasebut, Bigfish Bio-tech Co., Ltd. nggayuh kekarepan kerja sama ekstensif karo New Fertility Center Amerika Serikat lan ahli IVF sing misuwur Dr. Zhang Jin kanggo nindakake deteksi gen embrio sing ora invasif, PCR digital lan sabanjure -Surutan gen generasi lan bidang biologis molekuler. Loro-lorone pihak bakal kerja sama kanggo nggawe laboratorium gabungan ing Amerika Serikat lan nggabungake sumber daya Universitas Zhejiang kanggo riset akademik sing gegandhengan.

Mengkaji situs pameran, para peserta ngunjungi produk sing gegandhengan karo teknologi reproduksi sing digawa dening macem-macem perusahaan sawise ngaso. Diskusi bungah lan positif dianakake. Produk R&D independen perusahaan wis narik perhatian.

58e8d9ae
2c0489f3

Hangzhou-Bigfish-Bio-tech-Co.,-Ltd.attends-the-9th-Liman-China-pig-raising-Conference

Konten liyane, waca akun resmi WeChat resmi Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd.


Wektu kiriman: Mei-20-2021