Partisipasi Bigfish ing aksi gabungan anti epidemi internasional sukses ngrampungake tugas kasebut lan bali kanthi sukses

Sawise sewulan setengah kerja intensif, awan ing tanggal 9 Juli wektu Beijing, tim aksi gabungan anti epidemi internasional sing partisipasi bigfish sukses ngrampungake tugas lan tekan Bandara Internasional Tianjin Binhai kanthi aman. Sawise 14 dina diisolasi pusat, perwakilan unit anggota sing dipilih dening panitia tumindak gabungan nglawan penyakit epidemi banjur menyang Hotel isolasi tanggal 24 Juli kanggo ngucapake salam.

newsimg (4)

(Panitia tumindak gabungan kanggo dadi tuan rumah rapat karo klompok kerja ing Mo)

Panitia aksi bersama nganakake upacara sambutan kanggo para anggota klompok kerja, lan Liu Yu, manajer umum dana win-win Universitas China, memimpin upacara sambutan. Changsha Yushen, wakil wakil Dewan Asosiasi Hukum Kesehatan Tiongkok, minangka wakil Komite Aksi Internasional nglawan penyakit epidemi, menehi medali kanggo unit anggota klompok kerja kayata biologi bigfish, lan mratelakake panuwun lan ucapan taklim marang klompok kerja kasebut . Shayushen ujar manawa minangka klompok anggota pitulung asing pertama tumindak internasional gabungan nglawan epidemi, klompok kerja kasebut nuduhake semangat apik kanggo generasi muda China kontemporer lan konsep komunitas kesehatan manungsa sing jero. Ing wektu sing padha, dorong anggota kanggo ngringkes pengalamane ing wektu lan nglumpukake kekuwatan kanggo terus menehi kontribusi kanggo kerja anti-epidemi.

newsimg (3)

(Changsha Yushen, wakil presiden eksekutif masarakat hukum hukum China, dianugerahi medali Jiajiang kanggo kelompok kerja)

Dong Bin, Presiden Federasi wirausaha Cina lan manca negara, uga ngubungi wakil unit anggota ing upacara sambutan kasebut. Dheweke ujar manawa pitulung menyang Afrika minangka amal, kabecikan lan prestasi, sing dipuji kabeh dening kabeh pihak, kalebu Kementerian Kesehatan Maroko. Pengaruh tumindak gabungan anti epidemi internasional kanthi bertahap ngembang kanthi pitulung menyang Afrika. Ing mbesuk, tumindak gabungan kasebut bakal nindakake kerjasama sing luwih jero ing Afrika. Sanalika, presiden Dong Bin ngaturake rasa hormat lan matur nuwun saka duta besar Maroko marang papat pemberontak saka klompok kerja China.

newsimg (2)

(Foto klompok upacara sambutan)

Sajrone nginep ing Maroko, dheweke mlebu menyang laboratorium lokal lan terus-terusan ngunjungi Institut Kesehatan Nasional (INH) ing Rabat lan Casablanca, laboratorium gendarmerie nasional lan laboratorium inspeksi liyane kanggo komunikasi karo para ahli Maroko babagan masalah lan kesulitan sing ditemokake pengujian sampel. Sawise mriksa cara pangujian staf laboratorium lan langkah-langkah operasi praktis kanthi rinci, klompok kerja nganalisis macem-macem faktor sing bisa nyebabake masalah kanthi rinci, nuntun staf laboratorium kanggo standarisasi proses operasi lan nggawe file SOP Inggris, supaya bisa nggampangake teknis personel saka Moldova kanggo sinau saka dheweke. Peralatan lan reagen Beagle nduweni peran penting kanggo nyegah lan ngontrol COVID-19 dening Moore, lan nampa pangakuan lan pujian saka bunder saka Mohr lan laboratorium INH.

newsimg (1)

(Insinyur Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. nganakake pelatihan ngenalake produk kanggo sisih Maroko)

Gunungan lan kali beda, angin lan rembulan padha. Ing jaman globalisasi, negara-negara ing jagad iki ora bisa dipisahake lan dadi komunitas sing sehat. China wis sukses banget ing pencegahan lan kontrol koval-19 lan pengalaman akumulasi sing sugih. China wis aktif ngrampungake tanggung jawab internasional lan nuduhake pengalaman nyegah lan ngontrol lan bahan karo negara liya ing jagad iki, kalebu Maroko. Minangka anggota perusahaan Tionghoa, Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. bangga banget kanggo melu kampanye anti epidemi gabungan internasional lan nuduhake citra lan tanggung jawab perusahaan.

wechatsKonten liyane, waca akun resmi WeChat resmi Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd.


Wektu kiriman: Mei-23-2021