Analystica China 2020 rampung

The-10th-analytical-China-2020-in-Munich-will-be-successfully-concluded-in-Shanghai-New-International-Expo-Center-on-November-18,-2020

China analitis kaping 10 ing Munich wis rampung ing Pusat Pameran Internasional New Shanghai tanggal 18 November 2020.

Yen dibandhingake karo 2018, taun iki khusus khusus. Kahanan epidemi ing jaban rangkah suram, lan ana wabah sporadis ing China. Nanging, panitia panitia, pameran, pengunjung lan pihak liyane ngatasi akeh kesulitan, lan analitis China 2020 dianakake kaya sing dijadwalake. Pungkasan, pameran mercusuar industri biennial, bebarengan karo kesempatan lan tantangan sing sepisan ing abad, kabeh ngarepake promosi lan pameran ing kene, ketemu masa depan lan mbukak kerjasama anyar.

The-10th-analytical-China-2020-in-Munich-will-be-successfully-concluded-in-Shanghai-New-International-Expo-Center-on-November-18,-2020

Bigfish Bio-tech Co., Ltd. dununge ing Pavilion E4. Minangka pemasok profesional solusi tes diagnostik molekul, peralatan lengkap lan kit diagnostik molekul ditampilake ing pameran iki kanggo mbantu kontrol COVID-19. Sanajan ana pengaruh epidemi kasebut, isih ana kanca anyar lan lawas sing teka ing ruang diskusi lan kerja sama kanggo asil win-win. Ekstraktor asam nukleat Bigfish Bio-tech Co., Ltd. lan instrumen lan reagen sing gegandhengan karo diagnosis molekul wis nuwuhake minat. Kita ngarep-arep kerja sama luwih lanjut ing mbesuk.

Hangzhou-Bigfish-Bio-tech-Co.,-Ltd.attends-the-9th-Liman-China-pig-raising-Conference

Konten liyane, waca akun resmi WeChat resmi Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd.


Wektu kiriman: Mei-23-2021