2018CACLP EXPO

Perusahaan kita melu ing CACLP EXPO 2018 kanthi instrumen anyar sing digawe dhewe.

Instrumen Laboratorium China lan Internasional Transpusi Darah lan Eksposisi Reagen (CACLP) kaping 15 dianakake ing Pusat Ekspo Internasional Chongqing wiwit tanggal 15 nganti 20 Maret 2018. Perusahaan kita kanthi Instrumen Pemurnian Asam Nuklir Otomatis (Nuetractor) sing wis maju nuduhake cara anyar lan ide platform diagnosis molekul karo para pelaku bisnis saka kabeh lapisan masyarakat.

Ing pameran kasebut, meh 800 peserta pameran nggawa produk saka macem-macem instrumen lan reagen sing gegandhengan karo getih, nuduhake adegan hebat ing bidang diagnosis molekul. Pangembangan instrumen cerdas lan mekanik minangka tren umum pangembangan obat diagnostik molekul ing mbesuk. Tujuan umum kabeh perusahaan yaiku nggawe lan nggawe produktivitas mekanik otomatis sing gampang, cerdas lan efisien kanggo ngganti operasi manual tradisional.

Minangka tim sing duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing pangembangan piranti lunak lan perangkat keras, riset lan pangembangan reagen, produksi instrumen lan produksi reagen, kita duwe katrampilan lan kapercayan kanggo entuk landhesan ing industri jasa deteksi gen. Ing mbesuk, kita bakal terus ngoptimalake kinerja produk, ningkatake pengalaman pangguna, nggabungake sumber daya modul, lan ngupayakake nggayuh inovasi teknologi nggabungake ekstraksi asam nukleik, deteksi cepet, lan pamrosesan data, supaya layanan deteksi gen bisa mlebu ewonan kluwarga lan mbantu pangembangan obat presisi kanthi cepet.

Hangzhou-Bigfish-Bio-tech-Co.,-Ltd.attends-the-9th-Liman-China-pig-raising-Conference

Konten liyane, waca akun resmi WeChat resmi Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd.


Wektu kiriman: Mei-23-2021